+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

Webinar stúdió vásárlása

Legyen saját stúdiód!

Egyszemélyes streaming és webinar

Ebben a példa csomagban egy olyan BlackMagic videókamera kapott helyet, ami belépőt jelent a profi képrögzítők világába. A kamera önmagában nem képes streamelni, igy egy olyan videó keverő is került a rendszerbe, mely a kamera képét USB-n továbbítja számítógépre, így élőben mehet az adás YouTube Live, Fb Live, Zoom, vagy bármely más platformra.

A rendszer olyan kiegészítőket is tartalmaz, mint az f1.7 fényerejű fix optika a tökéletes kép- illetve Sennheiser puska mikrofon a tökéletes hang érdekében. A csomag tartalma természetesen az egyéni igénytől függően változhat.

 

900 000 Ft + ÁFA-tól

Üzleti webinar

A profi minőség stúdió szintet igényel, ez a minőség pedig nem elérhetetlen. Az üzleti webinar csomagban már egy BlackMagic Studio kamerával számoltunk és egy 2.8 fényerejű zoom objektívvel. De persze a kamera nem elegendő egy profi webinarhoz. A videó keverő és streaming eszköz egy PC segítségével akár HD minőségben is képes tartalmat megosztani YouTube live-ban, GoWebinar-ban, Zoom-on vagy bármely webinar platformon.

A tökéletes kép mellett a hangminőség fontosabb, mint sokan gondolnák, nem csak érteni kell az előadót, hanem jó hangnak kell lennie, ezért egy professzionális vezeték nélküli Sennheiser mikrofont választottunk. Kollégáink megkeresés esetén nem csak egyéni ajánlatot küldenek, hanem akár segítenek a világítás megtervezésében, mely a szép képivilág és a minőség alapja.

1 600 000 Ft + ÁFA-tól

Webinar Stúdió

Ez a komoly stúdió szett a következő elemekt tartalmazza: 2 stúdió kamera, video scope hardver, kontrol monitor, SDI videó jelút, SDD rögzítő, 12-35 f2.8 objektívek, Manfrotto videó terpesz állvány fluid fejjel, Sennheiser AVX mikroport, kellékek, 4 méter széles green igény esetén, illetve a keverőben live Chrome keying, ami ideális live event-ekhez.

Ha fenti pár sort értette és úgy érzi valami ilyesmire lenne szüksége ne hezitáljon kérjen ajánlatot. De a fenti rész önnek kínai, viszont cégének, vagy Önnek egy ilyen több kamerás stúdióra van szüksége, akkor beszélnünk kell. Állunk rendelkezésére tanácsadással, tervezéssel, eszközök szállításával és betanítással.

3 900 000 Ft + ÁFA-tól

Mégis inkább bérelnéd az eszközöket?

Tovább a bérléshez